ոգնեցեքքքք պլզ ջոգովւրտ,ինչիտս կլինի երբ ոնլինե րադիոն կամ վիդեոն արանց դենա միանւմ,ինչպս կարելիե այտ պրոբլեմա լւտսել.ՇՆՈՐՀԱԿԱԼւտԵւՆ ւՇԱԴՐՒՏԵԱՆ ՀԱՄԱՐ
ոգնեցեքքքք պլզ ջոգովւրտ,ինչիտս կլինի երբ ոնլինե րադիոն կամ վիդեոն արանց դենա միանւմ,ինչպս կարելիե այտ պրոբլեմա լւտսել.ՇՆՈՐՀԱԿԱԼւտԵւՆ ւՇԱԴՐՒՏԵԱՆ ՀԱՄԱՐ
ingram10 (26 May 13)
bancroftdiana (12 Aug 13), ingram10 (26 May 13)
Ուշ է, նա թակում է դուռը փակ,
Նա է, ում սպասում ես շարունակ,
Նա է, ով փրկում է քո հոգին,
Պարանոցից հանում դեղին
Հոգեվարքից կապված պարանը,
Պատսպարում է քեզ վշտից`
Թևազուրկ այդ թռչունից…
isk mi guce vitamikaya petq compis...))))) sound devici het ka problem inetum chi ashxatum dayna KALONKEQNELAA MIACRATS
edpisi sayt chem imanum, bajc karas es sayt@ nayes www.persik.ru , eli hetaqrqir sayta
Хочешь завтрак в постель...спи на кухне.
ingram10 (26 May 13)
Салам Всем!! так как сам ни могу открит тему здес напишу надеюс Весна ни против.Мне нужна маленкая помош, вот такая дилема я с однои армианкои познакомилсиа нидавно , и ми очен нравимсиа друг другу и хотел би научитсиа немножко армианскому язику штоб еи приаытнее било ну конешно я ни буду учит вес армианский язик ну хотелос би знат как сказат "я тебиа лиублиу" "дорогаиа моиа" итд итп
Ну сами знаете короткие и конкретние веши ))) .Просто ни красиво она мне говорит много чево на 4е4енском а я ни черта ни знаю.Заранее спасибо , с уважением Террорист!
ingram10 (26 May 13)
Салам апэ. Он тебе поможет.
ingram10 (26 May 13)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)