 
			
			 
					
				
			
			
			
				 
			
			 
			
				Լսի, քո էդ մածունի ու սպասի պատմությունը համարյա մի ամիս առաջ չէր? Ու էսօր ես կերել?Չզարմանաս, եթե չմարսելուց բացի ուրիշ բաներ էլ լինեն:

Մալադեց կլեպ, որ ձեզ դիմացելաոր իմանաս բադրիջանների մասին ինչ տոչնի ասեցիր:Մալինկան ռեցեպտ էր գրել, ես ու Արմինկան էլ պատրաստեցինք: Կակ ռազ բադրիջանի մեջինը ուտում ես, կլեպները մնում ա:

Եկեղեցին Հայկական ծննդավայրն է հոգուս... (Վ. Թեքեյան)
 
			
			 
					
				
			
			 
			
				Ասում ես է. Բայց սպասի հետ տոլմա էի եպպել, շատ համով ա. խաղողի թպպով:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)