Լսի, քո էդ մածունի ու սպասի պատմությունը համարյա մի ամիս առաջ չէր? Ու էսօր ես կերել? Չզարմանաս, եթե չմարսելուց բացի ուրիշ բաներ էլ լինեն:
Մալադեց կլեպ, որ ձեզ դիմացելաոր իմանաս բադրիջանների մասին ինչ տոչնի ասեցիր: Մալինկան ռեցեպտ էր գրել, ես ու Արմինկան էլ պատրաստեցինք: Կակ ռազ բադրիջանի մեջինը ուտում ես, կլեպները մնում ա:
Եկեղեցին Հայկական ծննդավայրն է հոգուս... (Վ. Թեքեյան)
Ասում ես է. Բայց սպասի հետ տոլմա էի եպպել, շատ համով ա. խաղողի թպպով:
There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)