Խմորը պատրաստելու հա»մար ձվի դեղնուցն առանձ»նացնել սպիտակուցից, հա»րել, ավելացնել ջուրը, վա»նիլինը: Սպիտակուցն առանձին հարել, մինչև փրփրելը, աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը, օսլան, կակաոն.....
More...
Խմորը պատրաստելու հա»մար ձվի դեղնուցն առանձ»նացնել սպիտակուցից, հա»րել, ավելացնել ջուրը, վա»նիլինը: Սպիտակուցն առանձին հարել, մինչև փրփրելը, աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը, ալյուրը, օսլան, կակաոն.....
More...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)