Армен джан по барабану это далеко не наплевать .
И с каких это пор техадмин это все?
а говорил тебе как простому юзеру напливать на все)))))))
Армен джан по барабану это далеко не наплевать .
И с каких это пор техадмин это все?
а говорил тебе как простому юзеру напливать на все)))))))
забудь....)))))))))))))))
love you ...
А что скажешь по поводу моих преложении?
Или ты решол в этой теме только поофтопить ахпет?![]()
Я тут безсилен )решает все народ)Я с самого начала сказал что давайте анулируем выборы,даже предложил,чтобы я зашел и редактировал голосовнаие,дадут мне карточку,но анулируют голосование)но Народ посчитал что так не правильно ...)))
так что Арадж Хаястан )
или...
Ахтелу енк )))))
love you ...
Սահմանադրությունը հիմնական օրենքն է, որով շարժվում ենք, այն չի սահմանմ մեկ, երկու, թե տասնըմեկ փուլով պիտի անցնի ընտրությունները, դա զուտ ԿԱՏԱՐՈՂԱԿԱՆ/ԿԱԶՄԱԿԵՐՊՉԱԿԱՆ գործընթաց է, որ իմաստ էլ չունի սահմանել հիմնական օրենքում։
Տեխնիկական ադմինիստրատորները, որոնցից մեկը ես եմ, իրավասու չեն որոշումներ ընդունել ու զուտ եզրակացություն են ներկայացնում խմբագիրների խորհրդին - այսպես ասած ՔՆՆԵԼ եմ կատարվածը ու մասնագիտական հետազոտության արդյունքները ներկայացրել եմ դատավորին։ Անկասկած իմ կարծիքը նաև արտահայտել եմ ու շատ սխալ պնդում է, թե դա իմ նախաձեռնությունն է ես, երկրորդ փուլին ու այն էլ գրառումների քանակով սահմանաձակված, անձամբ դեմ եմ եղել։
Խմբագրական խորհրդի քննարկման ընթացքում որպես հոգաբարձու իմ մտահոգությունները ներկայացրել եմ ու եզրակացությունը արդյունքների վերաբերյալ եղել է - ԱՆՎԱՎԵՐ ճանաչել, քանի որ 6 ձայների անվավեր չանաճելը «անհնար է» դարձնում նաև պարզել, թե ով է առաջինը, ով երկրորդը և ով երրորդը, պետք է նոր ընտրություններ։
Բայց ես ուրախ եմ, որ ի տարբերություն շատերի, իմ տեխնիկական անդմինիստրատորի կարգավիճակը չի ազդել որոշման կայացման վրա, դա ինձ հույս է տալիս, որ եթե հոգաբարձուների խորհուրդը որոշի ուրիշին վստահել տեխնիկական ադմինիստրատորի աշխատանքը, դա հետագայում ֆորումի բուն գոյության ու ազատությունների վրա չի ազդի։ Չնայած բնական է որ ավելի ուրախ կլինեի, եթե իմ ուզածով լիներ։
Սահմանադրական բարեփոխումների անհրաժեշտությունը, ոչ մեկ չի վիճարկում ու արդեն սահմանադրության թեմայում առաջարկությունս տեղադրել եմ, ինչ և մյուսներին եմ խորհուրդ տալիս իրենց առաջարկությունները անել։
Զուտ ավելորդ ֆորումջանցիներին ծանրաբեռնելուց խուսափելու համար գերադասեցի սպասել, որ գոնէ հիմնականում ընտրությունները ավարտվեն։
Отдельно напишу моё мнение на русском относительно требования механика об аннулировании выборов и проведения их после конституционных изменений.
Это можно вынести на обсуждение и даже голосование, но шансов мало если требовать аннулировать все результаты, так как только в 4х отделах у форумджан сомнения, что результаты неприемлемы.
Если распространить на те результаты, которые оказались для многих сомнительными, оное
Выборы модератора в отдел "Любовь" 2008 / Elections of moderator in 'Love' 2008
Выборы модератора в отдел "Женский клуб" 2008
Выборы модератора в отдел "Мужской клуб" 2008
Выборы модератора в отдел "Семья" 2008
то ещё может будет шанс добиться там новых выборов.
Но тут я сомневаюсь, что в результате второго тура победит тот, кто победит и при случае совсем новых выборов после изменения конституции.
То есть в итоге всё равно результат по моим оценкам будет тот же - почему и я считаю решение судьи правильным и самым быстрым путём для достижения цели - избрания в эти отделы приемлемого большинством форумджан модератора.
Армен (13 May 08)
К стате Механик, советую во время выборов судьи-модератора отдела выборов выдвинуться или хотябы быть активным, это поможет форумджанам соорентироваться и понять как всётаки всё у нас тут работает и что они сами решают, кто чего и как может тут писать.
Или хотябы внесите своё предложение об определении неприемлемости или необходимости вторых туров в теме о конституции - хотя заранее скажу я буду против, но если почуствуете, что есть поддержка можете потребовать голосования, может и пройдёт.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)