View Full Version : Հոգեբանի անկյուն
Մեզ բոլորիս էլ օրվա ընթացքում պատահում են խնդիրներ, որոնց լուծումները ինքնուրույն չի ստացվում լուծել, կամ կասկածում ենք անել, թե ոչ այս քայլը: Առաջարկում եմ այս բաժնում զրուցենք առաջացած հերթական խնդիրների մասին եւ փորձենք իրար խորհուրդներ տալ, կարծիքներ հայտնել: Վստահ եմ այն կօգնի http://forum.zhamanc.am/style_emoticons/2/ay.gif Երբ տվյալ խնդիրը պատմում ես ուրիշին սկսում ես այլ տեսանկյունից դիտել այն: Դա նույնպես օգնում է լուծել այն: Եկեք փորձենք տեսնենք ինչ կստացվի ;)
Թեման հիմնականում բացվատ է Հայերեն Լեզվի օրվա Համար :o)
HayArtsiv
04 Jun 07, 01:37
շատ հետաքրքիր թեմա է, ուղղակի՝ ինչ-որ մասնակիցների տարօրինակ պակաս է նկատվում..
de vorovhetev "Թեման հիմնականում բացվատ է Հայերեն Լեզվի օրվա Համար :o)" u heto el erevi dzhvar e kisvel.. vomanc hamar:)
orinak orinak es hesa el chem dimana u kasem) orinak es hognelem, ha nenc hognaci mekn em darel guce ev exel. ashxatumes poxel, poxvel, hetqrqrucyun u hachuyq es pntrum(?) bayc chgites inchu erjankucyan zgacmunqe, pah@ korel e, chka. inch vor mi ban sxal e. inchn e pakas, vortex e sxal@? inchu e indz tvum, te sa yes chem. vorn e bactoxum@
de vorovhetev "Թեման հիմնականում բացվատ է Հայերեն Լեզվի օրվա Համար :o)" u heto el erevi dzhvar e kisvel.. vomanc hamar:)
orinak orinak es hesa el chem dimana u kasem) orinak es hognelem, ha nenc hognaci mekn em darel guce ev exel. ashxatumes poxel, poxvel, hetqrqrucyun u hachuyq es pntrum(?) bayc chgites inchu erjankucyan zgacmunqe, pah@ korel e, chka. inch vor mi ban sxal e. inchn e pakas, vortex e sxal@? inchu e indz tvum, te sa yes chem. vorn e bactoxum@
дра миак бужумэ "серн э" :puchik:
серн э миайн кянки гуйнерэ арачацнум
ehh mi lsir ser/ban/man chka, poxa qez petq sroshni u shat, heto el en manr munr baner@ karnes
Aprek, vor hogebani ankyun@ bacel ek. De aha hogebann el ekav. Lsum em (aknocners haga).
HayArtsiv
09 Jun 07, 23:44
ehh mi lsir ser/ban/man chka, poxa qez petq sroshni u shat, heto el en manr munr baner@ karnes
:rolf:
Erexek ognek
indz hogebana petk- ponedelnik knutyanem vaxumeemmmmmmm chantsnem :smiles: bayts uzumem antsnem inch anem?:huh:
ehh mi lsir ser/ban/man chka,
et vonc, banmanel chka?
poxa qez petq sroshni u shat
mekel miat vertalyot
vertaljot@ inchita petk, de asa inch ban man ka ? )
kasem tvact poxere shat ein te shat chein, kasem vertoletn inchis er petq u mekel banman ka te chka) vapshe inch ka, inch chka ev um tesaketic)
de kasem eli
apres, en poxi pahov che, bajc en mnacac arumnerov erku tarin erkara progresiv goxovurdi tesaketic ;)
de es progresiv zhoghovurd chem, es regresiv em, indz kareli a:)))
"lav chek ashxatum, lav chek ashxatum Stulta" ©kargin kaset
he he, urishi postern ela linum edit anel
;)) zdes bil USER
de asa)))
El inch kara asi, wor erku tarva mej ban chi karoxacel asi... ;)
eka asem 2 taruc
ux ti, kavo mi videm ))
u tebya chto kompjuter s internetom na dva goda konfiskovali ? )
asumem qich er, eli a petq))
to User> menya konfiskovali, menya, du inetic u kompices xosum))
а, ты в Израиль переехала, и тебя в армию призвали на два года ? )
asumem qich er, eli a petq))
И сколько еще будешь отсидеть с братвой?…
brat_eu похоже у Стулты долгий срок, а эти пару дней у неё увальнительная была ;)
brat_eu похоже у Стулты долгий срок, а эти пару дней у неё увальнительная была ;)
Увальнительная раз в году...или день рождения была?…:haha1:
нее, увальнительная раз в два года, а день рождение раз в год ;)
нее, увальнительная раз в два года, а день рождение раз в год ;)
Жестко, ой ой... ;)
да, наверно судьба такая, Стулта ты всегда можеш рассчитывать на нашу помошь! в маральном плане.