PDA

View Full Version : Հոգեբանի անկյուն

KODAK
25 May 07, 21:57
Մեզ բոլորիս էլ օրվա ընթացքում պատահում են խնդիրներ, որոնց լուծումները ինքնուրույն չի ստացվում լուծել, կամ կասկածում ենք անել, թե ոչ այս քայլը: Առաջարկում եմ այս բաժնում զրուցենք առաջացած հերթական խնդիրների մասին եւ փորձենք իրար խորհուրդներ տալ, կարծիքներ հայտնել: Վստահ եմ այն կօգնի http://forum.zhamanc.am/style_emoticons/2/ay.gif Երբ տվյալ խնդիրը պատմում ես ուրիշին սկսում ես այլ տեսանկյունից դիտել այն: Դա նույնպես օգնում է լուծել այն: Եկեք փորձենք տեսնենք ինչ կստացվի ;)

Թեման հիմնականում բացվատ է Հայերեն Լեզվի օրվա Համար :o)

HayArtsiv
04 Jun 07, 01:37
շատ հետաքրքիր թեմա է, ուղղակի՝ ինչ-որ մասնակիցների տարօրինակ պակաս է նկատվում..

stulta
05 Jun 07, 22:48
de vorovhetev "Թեման հիմնականում բացվատ է Հայերեն Լեզվի օրվա Համար :o)" u heto el erevi dzhvar e kisvel.. vomanc hamar:)
orinak orinak es hesa el chem dimana u kasem) orinak es hognelem, ha nenc hognaci mekn em darel guce ev exel. ashxatumes poxel, poxvel, hetqrqrucyun u hachuyq es pntrum(?) bayc chgites inchu erjankucyan zgacmunqe, pah@ korel e, chka. inch vor mi ban sxal e. inchn e pakas, vortex e sxal@? inchu e indz tvum, te sa yes chem. vorn e bactoxum@

Диана
08 Jun 07, 21:25
de vorovhetev "Թեման հիմնականում բացվատ է Հայերեն Լեզվի օրվա Համար :o)" u heto el erevi dzhvar e kisvel.. vomanc hamar:)
orinak orinak es hesa el chem dimana u kasem) orinak es hognelem, ha nenc hognaci mekn em darel guce ev exel. ashxatumes poxel, poxvel, hetqrqrucyun u hachuyq es pntrum(?) bayc chgites inchu erjankucyan zgacmunqe, pah@ korel e, chka. inch vor mi ban sxal e. inchn e pakas, vortex e sxal@? inchu e indz tvum, te sa yes chem. vorn e bactoxum@

дра миак бужумэ "серн э" :puchik:
серн э миайн кянки гуйнерэ арачацнум

User
09 Jun 07, 02:06

ehh mi lsir ser/ban/man chka, poxa qez petq sroshni u shat, heto el en manr munr baner@ karnes

Охотница
09 Jun 07, 07:51
Aprek, vor hogebani ankyun@ bacel ek. De aha hogebann el ekav. Lsum em (aknocners haga).

HayArtsiv
09 Jun 07, 23:44
ehh mi lsir ser/ban/man chka, poxa qez petq sroshni u shat, heto el en manr munr baner@ karnes

:rolf:

Мукик
10 Jun 07, 00:32
Erexek ognek
indz hogebana petk- ponedelnik knutyanem vaxumeemmmmmmm chantsnem :smiles: bayts uzumem antsnem inch anem?:huh:

stulta
10 Jun 07, 14:19
ehh mi lsir ser/ban/man chka,
et vonc, banmanel chka?

poxa qez petq sroshni u shat

mekel miat vertalyot

User
20 May 08, 00:47
vertaljot@ inchita petk, de asa inch ban man ka ? )

stulta
20 May 08, 00:59
)mi erku taruc kasem

User
20 May 08, 01:08
inch kases erku taruc ?

stulta
20 May 08, 01:15
kasem tvact poxere shat ein te shat chein, kasem vertoletn inchis er petq u mekel banman ka te chka) vapshe inch ka, inch chka ev um tesaketic)
de kasem eli

User
20 May 08, 01:51
apres, en poxi pahov che, bajc en mnacac arumnerov erku tarin erkara progresiv goxovurdi tesaketic ;)

stulta
20 May 08, 02:09
de es progresiv zhoghovurd chem, es regresiv em, indz kareli a:)))

"lav chek ashxatum, lav chek ashxatum Stulta" ©kargin kaset

he he, urishi postern ela linum edit anel

;)) zdes bil USER

stulta
13 Sep 10, 23:07
eka asem 2 taruc

Мукик
13 Sep 10, 23:47
de asa)))

brat_eu
14 Sep 10, 00:14
de asa)))

El inch kara asi, wor erku tarva mej ban chi karoxacel asi... ;)

User
14 Sep 10, 01:53
eka asem 2 taruc

ux ti, kavo mi videm ))
u tebya chto kompjuter s internetom na dva goda konfiskovali ? )

stulta
14 Sep 10, 05:08
asumem qich er, eli a petq))

to User> menya konfiskovali, menya, du inetic u kompices xosum))

User
14 Sep 10, 12:25

а, ты в Израиль переехала, и тебя в армию призвали на два года ? )

brat_eu
14 Sep 10, 19:03
asumem qich er, eli a petq))

И сколько еще будешь отсидеть с братвой?…

User
22 Sep 10, 01:27
brat_eu похоже у Стулты долгий срок, а эти пару дней у неё увальнительная была ;)

brat_eu
22 Sep 10, 01:33
brat_eu похоже у Стулты долгий срок, а эти пару дней у неё увальнительная была ;)

Увальнительная раз в году...или день рождения была?…:haha1:

User
22 Sep 10, 01:56
нее, увальнительная раз в два года, а день рождение раз в год ;)

brat_eu
22 Sep 10, 01:59
нее, увальнительная раз в два года, а день рождение раз в год ;)

Жестко, ой ой... ;)

User
22 Sep 10, 02:57
да, наверно судьба такая, Стулта ты всегда можеш рассчитывать на нашу помошь! в маральном плане.