PDA

View Full Version : Пишем на Армянском, кто умеет писать и читать на Армянском?

KODAK
22 Feb 07, 00:20
кто хочет и может - давайте общатся на Армянском и с Армянскими буквами..!!

Конвертор Армянского - http://www.genocide.ru/translit/convert.html (http://www.genocide.ru/translit/convert.html)

ету тему создл мои друг вдругом форуме и он не против штоби тотже тема унас паивилос

Собственный Конвертор Армянского у нас уже есть.

Для тех у кого не получаеться вставить армянскую клавиатуру - Օգտագործեք Հայում ստեղն։added by Voter

KODAK
22 Feb 07, 00:21
Բարև՛ Ժողովուրդ Ջան

KAVKAZKA
22 Feb 07, 00:39
Я вообще за то,чтобы форумжане излагались на армянском,если могут и если им так легче общаться,ведь в конце концов форум армянский-мы поймём.Так что КОДАК джан,карас хаерян хосес:caxik: )))
PS-Единственная просьба пишите русскими буквами,а то читать по армянски не все умеют)

KODAK
22 Feb 07, 01:34
Я вообще за то,чтобы форумжане излагались на армянском,если могут и если им так легче общаться,ведь в конце концов форум армянский-мы поймём.Так что КОДАК джан,карас хаерян хосес:caxik: )))
PS-Единственная просьба пишите русскими буквами,а то читать по армянски не все умеют)

аxпер жан им hамар поблем чка авели лав вор ккарананq hаерен грел уxаки форуми админ@ дем члини

_A_R_M_E_N_
22 Feb 07, 01:36

аxпер жан им hамар поблем чка авели лав вор ккарананq hаерен грел уxаки форуми админ@ дем члини
у нас есть юзери которые армянский язык почти не знают или не понемают хорошо .. думаю и в далнейшем попявяца такие люди у которых будут проблемы с армянским языком , так что будет лучше если все будут писать на русском:)

Охотница
22 Feb 07, 02:19
у нас есть юзери которые армянский язык почти не знают или не понемают хорошо .. думаю и в далнейшем попявяца такие люди у которых будут проблемы с армянским языком , так что будет лучше если все будут писать на русском:)

С каких qто пор на армянском офруме лучше чтобы все писали на русском?

Էս ինչ բան էր, հասկացանք, շատերը չգիտեն, բայց էդ չի նշանակում որ քո տգիտության պատճառով պիտի մեր լեզուն մղվի ետին պլան::x

Хулигано
22 Feb 07, 02:25
Серьёзный вопрос подняли однако....

KAVKAZKA
22 Feb 07, 02:49
Ес эль урахем,вор им асаце дез дурса экель)Баец ес ахчикем:caxik:

KAVKAZKA
22 Feb 07, 02:56
Да,ты прав-есть,я не за то,чтобы все писали,просто думаю в данном случаи человеку будет проще излагаться на армянском)ЗЫ-есть и те,кто противоположно первым-хуже говорит на русском,их интересы тож следует учитывать,поэтому..........поэ ому..............поэтому??????:hm:

Speechless
22 Feb 07, 03:40
Кому на каком удобно, пусть на таком и пишет, не надо выбирать один язык.

У нас вообще 8 языков, выбор большой)

KAVKAZKA
22 Feb 07, 03:42
Ну не знаю как насчёт 8,но армянский мне кажется всё таки имеет право быть на этом форуме связующим))))))

Speechless
22 Feb 07, 03:53
Свяующий будет русский, его знают все, кто-то плохо, кто-то хорошо, но главное, что все)

Или вы хотите, чтоб одни общались, а другие просто смотрели?)

_A_R_M_E_N_
22 Feb 07, 06:23
С каких qто пор на армянском офруме лучше чтобы все писали на русском?

Էս ինչ բան էր, հասկացանք, շատերը չգիտեն, բայց էդ չի նշանակում որ քո տգիտության պատճառով պիտի մեր լեզուն մղվի ետին պլան::x
цавт танем хайерении хет ес ынтанрапес проблем чунем :) им асатьы ена ехел вор шатеры лав хайерен чгитен у вор мтнен тенан САХ хайерена грать чен огтви мер форумиц ... хето ереви те ирар чсксенк ампатвел,кароха такиц дус чгас.
у ха ми банел ете хайерены шатес сирум совори хосал КУЛТУРАКАН .. айсинкс ПИТИ чи айл петq е... хаскацанк ирар тгет джан ???

Охотница
22 Feb 07, 09:09
цавт танем хайерении хет ес ынтанрапес проблем чунем :) им асатьы ена ехел вор шатеры лав хайерен чгитен у вор мтнен тенан САХ хайерена грать чен огтви мер форумиц ... хето ереви те ирар чсксенк ампатвел,кароха такиц дус чгас.
у ха ми банел ете хайерены шатес сирум совори хосал КУЛТУРАКАН .. айсинкс ПИТИ чи айл петq е... хаскацанк ирар тгет джан ???

Հահա, եթե դու կարծում ես, որ եթե հայերեն ես գրում, ուրեմն պիտի գրես բուն գրականով, սխալվում ես, Ինտերնետում շատ ու շատ ռեսուրսներ կան, որտեղ մարդիկ շփվում են հենց հայերենով և շփվում ոչ թե քո ասած անբնական գրականով, այլ այնպես, ինչպես խոսում ենք ամենօրյա կյանքում: Քո ասած լեզվով եթե խոսենք, իհարկե կստացվի անբնական ու խաբուսիկ:
Չգիտեմ, պարզ եմ արտահայտվում?
Ի միջ այլոց, խոսալ չէ, խոսԵլ: :) Հետո եթե մեկին պատրաստվում ես վիրավորել, պարտադիր չի սկզբից "ցավդ տանեմ" դնես: Ձևականություններ չեմ սիրում:
ՈՒ հետո չես կարծում, որ եթե էդքան բան գիտես հայերեն ու գրում ես, նույնիսկ կարող ես վատ բառեր էլ ոգտագործել, ավելի սիրուն կլիներ, որ հենց հայերեն այբուբենով գրեիր: Լինկը տվել են վերևում:

Охотница
22 Feb 07, 09:12
Свяующий будет русский, его знают все, кто-то плохо, кто-то хорошо, но главное, что все)

Или вы хотите, чтоб одни общались, а другие просто смотрели?)

А по-моему человек и не предлагал везде писать на армянском. Он всего лишь открыл ОДНУ тему и предлозахил в ней писать на армянском.

_A_R_M_E_N_
22 Feb 07, 11:19
Հահա, եթե դու կարծում ես, որ եթե հայերեն ես գրում, ուրեմն պիտի գրես բուն գրականով, սխալվում ես, Ինտերնետում շատ ու շատ ռեսուրսներ կան, որտեղ մարդիկ շփվում են հենց հայերենով և շփվում ոչ թե քո ասած անբնական գրականով, այլ այնպես, ինչպես խոսում ենք ամենօրյա կյանքում: Քո ասած լեզվով եթե խոսենք, իհարկե կստացվի անբնական ու խաբուսիկ:
Չգիտեմ, պարզ եմ արտահայտվում?
Ի միջ այլոց, խոսալ չէ, խոսԵլ: :) Հետո եթե մեկին պատրաստվում ես վիրավորել, պարտադիր չի սկզբից "ցավդ տանեմ" դնես: Ձևականություններ չեմ սիրում:
ՈՒ հետո չես կարծում, որ եթե էդքան բան գիտես հայերեն ու գրում ես, նույնիսկ կարող ես վատ բառեր էլ ոգտագործել, ավելի սիրուն կլիներ, որ հենց հայերեն այբուբենով գրեիր: Լինկը տվել են վերևում:
de ete uzumes xosas nenc vonc misht xosum enk amenorya kyankum hayerenov ashxati kulturakan barer kich ogtagort'es te che vonc asir shat xapusika kardacvum .. :) isk inch@ verabervuma nexacnelun :)) voch mek voch mekin chi nexacrel uxaki du mi kich ushadir exi inches xosum u vonces grum .. erevi te karik chkar indz avelord barer grelu , manavand vor antanot enk , etkan@ ankulturakanutyan nshana ..
u ha hayeren grelu hamar , erevi te amen mek@ vonc iranc dzera tali nenca grum che ???? erevi te ha .. :) dra hamar erevi te et harc@ knarkeln ela animast .....
haskacank che irar ?:jara:

Охотница
22 Feb 07, 14:05
Армен, короче мы с тобой придали изюминку форуму. Как же так армянский форум и без ссор. :brows: Поругались, пообидели друг дружку и по койкам. Марш спать. :p

_A_R_M_E_N_
22 Feb 07, 14:14
Армен, короче мы с тобой придали изюминку форуму. Как же так армянский форум и без ссор. :brows: Поругались, пообидели друг дружку и по койкам. Марш спать. :p
дааа интересно почему на русском напесала а не на армянском;) пройехали а спать , не знаю как ты но я не собираюсь:roza:

Охотница
22 Feb 07, 14:15
дааа интересно почему на русском напесала а не на армянском;) пройехали а спать , не знаю как ты но я не собираюсь:roza:

Հայերեն որ գրում եմ, կռիվ եմ անում, խասյաթ ա:

_A_R_M_E_N_
22 Feb 07, 14:22
Հայերեն որ գրում եմ, կռիվ եմ անում, խասյաթ ա:
ну :) все мы знайем что армяни любят драки :)

Весна
22 Feb 07, 14:42
ներեցեք, կարելի՞ է :shuffle:

Армен
22 Feb 07, 15:29
страсти накалились:)))))

Армен
22 Feb 07, 15:29
т.е. Կրքերը թեժացան:))))))))))))))))

_A_R_M_E_N_
22 Feb 07, 15:42
т.е. Կրքերը թեժացան:))))))))))))))))
:rolf:

voter
22 Feb 07, 20:14
С латинского на армянский уже сделал ненадо ходить на другие сайты, чтоб потом переписывать сюда армянский текст написанный там.

Писать здесь тоже можно если привыкнете к моей программке http://viparmenia.com/vb/showthread.php?goto=newpost&t=1909

Если очень захотеть можно и обратную систему сворганить, которая бы переводила армянские буквы обратно в латинские, чтоб кто незнает букв смог читать? Но хорн мтаценк, лав клини вор Хайерен тарерн соворек, буквы то хоть можно выучить и постепенно научиться читать а то если всё упростить так и Армянский не заставите себя учить...

Speechless
22 Feb 07, 21:58
А по-моему человек и не предлагал везде писать на армянском. Он всего лишь открыл ОДНУ тему и предлозахил в ней писать на армянском.

Да ради Бога, я только за, я ответила тем, кто говорил, что на всем форуме главный язык будет армянский и не делай меня врагом народа ;)

Армен
22 Feb 07, 22:03
не флудите..тут токо по АРМ писать нужно!!!!
т.е. Ֆլուդ մի արեք..Գրեք միայն հայերեն տառերով....

Охотница
23 Feb 07, 00:34
Да ради Бога, я только за, я ответила тем, кто говорил, что на всем форуме главный язык будет армянский и не делай меня врагом народа ;)

Да какой из тебя враг народа у тя характер мирный.:curtsey:

Охотница
23 Feb 07, 00:35
ներեցեք, կարելի՞ է :շուֆֆլե:

Հլա տեսեք օվ ա եկել, պահ, պահ, սիրեմ հայերենդ :inlove: :haha1:

Охотница
23 Feb 07, 00:36
Մալին, սմայլիկդ տրանսլիտում ստացվեց շուֆֆլե, համարյա սուֆլե, ե'լի, լրիվ կուլինարիայի հետ ես կապված :)))

KAVKAZKA
23 Feb 07, 01:04
Всё,я пошла в арм школу записываться,а то вы пишите,а я не понимать(:cry:

KAVKAZKA
23 Feb 07, 01:06
Инг,всё нормально)))Я ж сама не умею читать и писать -ес что,я для облегчения жизни на форуме Кодаку предложила:caxik:

Охотница
23 Feb 07, 01:23
Инг,всё нормально)))Я ж сама не умею читать и писать -ес что,я для облегчения жизни на форуме Кодаку предложила:цахик:

А Инга умеет, она умеет больше чем показывает. Так что да, получается ты одна не умеешь... :p :haha1:

KODAK
23 Feb 07, 01:40
ВИЖУ ПАШТИ У ВСЕX ПАЛУЧЕЦА ПИСАТ И ЧИТАТ НА АРМИАНСКОМ ЕТО ОЧЕН XАРАШО ОЧЕН ПРИАНТО

KAVKAZKA
23 Feb 07, 01:54
А Инга умеет, она умеет больше чем показывает. Так что да, получается ты одна не умеешь... :p :haha1:
Ну ващет я тож крррр-мырррр за пол часа прочту что то,просто я это не считаю) А ваще у меня всё впереди,кто хочет,тот научится:P :happy:

Армине
23 Feb 07, 11:48
Всё,я пошла в арм школу записываться,а то вы пишите,а я не понимать(:cry:
Кавказка джан, :caxik: грустить не надо все исправимо. Ты мне своим не понимать напомнила мою подругу, которая приехала из Армении поступать здесь в ВУЗ. Она поступила, но первоначально у нее были проблемы с русским, и как только у нее возникали затруднения с семинарами или при написании каких то контрольных работ она всегда говорила: я русский язык не знать, я плохо понимать и это действовало по крайней мере в впервые два года точно, а потом она освоилась. А я от нее заразилась и в шутку с однокурсниками иногда тоже так говорю, когда не хочу отвечать на те или иные вопросы…. И мы до сих пор вспоминаем как она выкручивалась когда была не готова к семинарам…:haha1: . ну это я так отвлеклась…

По поводу темы. Shat lav tema e, ev erexeq jan porc@ porcanq che, miaceq duq el skseq xosel mer mayreni lezvov. Iharke skzbum kdjvaranaq, kyanqum vochinch hesht dzerq chi bervum, bayc astichanabar khasneq cankali ardyunqi. :rolleyes:

just PUPSIK
23 Feb 07, 13:01
Ой я йА понимать)) гЫы))

karik
23 Feb 07, 14:14
Կամաց կամաց ուզումեք անցնեք հայ՞երեն խոսաք:flower:

Весна
02 Mar 07, 23:03
Հլա տեսեք օվ ա եկել, պահ, պահ, սիրեմ հայերենդ :inlove: :haha1:

Բա ես ումից եմ սովորել :boringup:

Մալին, սմայլիկդ տրանսլիտում ստացվեց շուֆֆլե, համարյա սուֆլե, ե'լի, լրիվ կուլինարիայի հետ ես կապված :)))

:grin:

Охотница
03 Mar 07, 11:12
Կամաց կամաց ուզումեք անցնեք հայ՞երեն խոսաք:ֆլօոեր:

Կար ինչի ա ինձ թվում թե դու հայերեն խոսելուց ակցենտ ունես? ))) :flower:

karik
03 Mar 07, 18:51
Կար ինչի ա ինձ թվում թե դու հայերեն խոսելուց ակցենտ ունես? ))) :flower:
Վիտամինչիկ ջան ,լավ սկզբից վոր ստեխ եկել էի , ուժեղ հայկական ակցենտ ունեի , բայց ինչպես վոր 7 տարի հայերեն չեմ խոսացել , մենակ րուսերեն, այդպատճարով հիմա միքիչ ակցենտ ունեմ, բայց ախպորս գալով, քիչ քիչ վերանումա ակցենտս:blush:

Амиго
07 Mar 07, 00:58
Пусть каждый общается на том языке на котором ему будет удобно и легче:happy:

Амиго
07 Mar 07, 01:00
По теме: по армянски и читаю и пишу и т.д:dntknw: :huh:

Охотница
07 Mar 07, 01:15
По теме: по армянски и читаю и пишу и т.д:դնտկնո: :հուհ:

Էլ ինչ ես անում հայերեն? :p

Амиго
07 Mar 07, 01:31
Էլ ինչ ես անում հայերեն? :p

Мтацумэм hайерен:happy: кстати ты на каком языке думаешь?:brows:

Охотница
07 Mar 07, 02:08
Мтацумэм хайерен:хаппы: кстати ты на каком языке думаешь?:броwс:

Пo-разному бывает. Сама с собой говорю на русском, а на очень глубоком уровне, когда даже не думаю что думаю - на армянском.

_A_R_M_E_N_
07 Mar 07, 12:28
Пусть каждый общается на том языке на котором ему будет удобно и легче:happy:
ну не думаю что так вигодно :))) скажем есть моменты где я не могу висказаца на русском или на армянском поверь :) но на греческом могу,не думаю что если напешу на греческом тут меня кто то паймёт :) так что лучше оснавным разгаворным язиком будет русский;)

Амиго
07 Mar 07, 16:25
ну не думаю что так вигодно :))) скажем есть моменты где я не могу висказаца на русском или на армянском поверь :) но на греческом могу,не думаю что если напешу на греческом тут меня кто то паймёт :) так что лучше оснавным разгаворным язиком будет русский;)
Никто не в праве указывать форумджанам на каком языке им общаться:wallball: это их право:boringup: от того и у нас Форум многоязыковый:boast:

Мукик
07 Mar 07, 16:56
Ինչ լավա չե երբ վոր 10 տարի հայերեն տարերով վոչ մի բան չես գրել,մեկել միանգամիտս գրումես հայերեն տարերով շատ հետակրկիրա -Եխ աշխարհ ասխարհ պուչ աշխարհ...Ել ինչ գրեմ շատ ուրախեմ վոր գրանտսվելեմ այս ֆորումում ու դզեզ մախտումեմ բարի ջմանտս և ուրախ տրամադրուտուն դզեզ սիրոխ և հարգոգ
Մուկիկ

MONK
07 Mar 07, 23:00
Ես իմ գրառումներն անելու եմ հիմնականում հայերենով, բացառությամբ այն դեպքերի, երբ զրուցակիցներս չեն հասկանա հայերեն: Գիտեմ, որ ռուսերեն չգրելով` շատերի համար անհասկանալի կլինեմ: Սակայն այդ հարցում հանգիստ եմ, քանի որ ֆորում եմ մտել իբրև հոգևորական, իսկ մեկ այլ հոգևորական` Հայր Ղևոնդը, արդեն իսկ հրաշալիորեն լուծում է ռուսերենով հոգևորականի հետ շփման խնդիրը, ուստի ես կգրեմ հայերեն: Մի երկու անգամ նկատեցի, որ հայերեն գրածներս թարգմանության կարիք էին զգում, ինչն իմ փոխարեն արեցին ուրիշ մարդիկ: Շնորհակալ եմ սիրալիրության համար: :caxik: Սակայն նման հարցերում չէի ուզենա նեղություն պատճառել, քանի որ ռուսերենից առանձնապես խնդիրներ չունեմ (վերջիվերջո արցախցի եմ, իսկ որ արցախցին է դժվարանաում ռուսերենից? :haha1: ), ուստի նկատելուս պես հենց ինքս էլ կթարգմանեմ:
Գուցե կարծիքս լսելու կարիքը ոչ ոք չի զգում, սակայն անձամբ ես համարում եմ, որ իբրև հայ բոլորս պիտի աշխատենք հայերեն գրել: Եթե լավ չգիտենք հայերեն, գուցե սա ևս առիթ կլինի, որ առավել հարազատորեն տիրապետենք մեր մայրենի լեզվին: Գոնե ես չեմ նկատել, որ, օրինակ ռուսները, ուրիշներին հասկանալի լինելու համար ուրիշ լեզվով (թեկուզ անգլերեն) գրեն:

Амиго
08 Mar 07, 18:06
Один мужик спрашивает :
- Что такое I dont nou?
- Я не знаю
- Вот, блин. Я всех спрашивал - никто не знает!:happy:

_A_R_M_E_N_
08 Mar 07, 20:55
Один мужик спрашивает :
- Что такое I dont nou?
- Я не знаю
- Вот, блин. Я всех спрашивал - никто не знает!:happy:
:D:D:D

Margaryan
02 May 07, 19:27
ba mer Axper Маргарян xi chi mtnum VIP Armenia

ԿՈԴԱԿ ԷՆՅ ԱՍԻՐ ԷԿԱ
ԼԱՎԷ ՂԱՑԴԻՆ ՖՈՐԸՄԱ :hi:

KODAK
02 May 07, 19:50
ԿՈԴԱԿ ԷՆՅ ԱՍԻՐ ԷԿԱ
ԼԱՎԷ ՂԱՑԴԻՆ ՖՈՐԸՄԱ :hi:

Margaryan jan bari galusa mer Foruma xper jan huisov em kmnas mer het

Margaryan
02 May 07, 19:55
ՃԻՇՏ ՀԱՍԱԾ ՖՈՐՈՒՄ ԻՆՁ ՇԱՏ ԴԸՐ ԷԿԱՎ ՈՒ ԵՐԵՎԻ ՍՏԵՂԻՑ ԷԼ ՉԷՄ ԴՈՒՐՍԳԱ

HayArtsiv
02 May 07, 20:18

;)

KODAK
02 May 07, 21:25

eti law wor durt ekaw :ANYWORD:

Margaryan
03 May 07, 19:03
ՊԱՏԿԷՐԱՑՆՈՒՄԵԿ: ԵՍ 3 ԱՄԻՍ ԱՐԱՉԵՄ ՍՈՎՈՐԵԼ ՀԱՅԿԱԿԱՆ ՏԱՐԷՐ.

KODAK
03 May 07, 19:12

:respect:

ba yerbes skselu qo aktivutiun@ cucaberes es Forumum

Margaryan
03 May 07, 19:26
KODAK джан ес hле норем эке.
ПТи микич hармарвев.

HayArtsiv
05 May 07, 02:19

:respect: :respect: :respect:

Охотница
05 May 07, 07:03
ՊԱՏԿԷՐԱՑՆՈՒՄԵԿ: ԵՍ փ ԱՄԻՍ ԱՐԱՉԵՄ ՍՈՎՈՐԵԼ ՀԱՅԿԱԿԱՆ ՏԱՐԷՐ.

Պատկերացնում ենք: Բա խի Էդքան ուշ? Չնայած լավ է ուշ, քան երբեք! Համ էլ բարով եկար ֆորում:

Margaryan
05 May 07, 17:30
Պատկերացնում ենք: Բա խի Էդքան ուշ?
ՏՐԱՆԻՑ ԱՐԱՉ ԵՍ ՉԵՅ ՄՏԱԾՈՒՄ ՏՐԱ ՄԱՍԻՆ ԷՏԿԱՆ ԼՈՒՐՋ

HayArtsiv
05 May 07, 19:12
Ի միջի այլոց, կուզենայի հատուկ հարգանքս ցուցաբերել Վիտամինկային, որը, ցանկության դեպքում, ի վիճակի է շփվել մաքուր Հայերենով՝ օգտագործելով հիանալի գրական լեզուն:
:respect: :respect: :respect:

Охотница
06 May 07, 02:11
Արծիվ , տարօրինակ կլիներ, եթե այդպես չլիներ. երկու տարի հայկական թերթերի խմբագրություններում եմ աշխատել, այնպես որ "ի վիճակի" լինելու հարց չկա :)

Охотница
06 May 07, 02:15
ՏՐԱՆԻՑ ԱՐԱՉ ԵՍ ՉԵՅ ՄՏԱԾՈՒՄ ՏՐԱ ՄԱՍԻՆ ԷՏԿԱՆ ԼՈՒՐՋ

Մարգարյան ջան, հայկական ուղղագրությունը մի քիչ անսովոր է երևի, այ այսպես ավելի ճիշտ է:

ՀԱՅ ԱՂՋԻԿՆԵՐ ԱՆՆՄԱՆ ,
ՉԿԱ ԼԱՎԸ ՁԵԶ ՆՄԱՆ
ՄԻ ՏԱՆՋԵՔ ԴՈՒՔ ՄԵԶ ԱՅԴՔԱՆ
ԱՉԻԿՆԵՐՈՎ ՀԱՅԿԱԿԱՆ:

Շատ լավն է, ի միջ այլոց :puchik:

Margaryan
06 May 07, 16:46
Հիմա ձիշտա?

HayArtsiv
06 May 07, 18:39
Արծիվ , տարօրինակ կլիներ, եթե այդպես չլիներ. երկու տարի հայկական թերթերի խմբագրություններում եմ աշխատել, այնպես որ "ի վիճակի" լինելու հարց չկա :)

:respect: :respect:
իսկ հատկապես ո՞ր թերթերի, եթե իհարկե գաղտնիք չէ..

HayArtsiv
06 May 07, 18:40
Հիմա ձիշտա?

ՀԱՅ ԱՂՋԻԿՆԵՐ ԱՆՆՄԱՆ..

Охотница
06 May 07, 23:10
:respect: :respect:
իսկ հատկապես ո՞ր թերթերի, եթե իհարկե գաղտնիք չէ..

Եթե Հայաստանում վերջերս ապրել ես կիմանաս. TV-ալիք:

HayArtsiv
07 May 07, 00:13
Եթե Հայաստանում վերջերս ապրել ես կիմանաս. TV-ալիք:

չէ, ցավոք՝ չգտիեմ.. :pardon: