View Full Version : taxandner unenq ,voronc ashxarhe der chi janachum ......
Одуванчик
27 Oct 08, 05:17
тахагд причём?)))
помпезная свадьба и не весёлая
таши туши нету-(
Одуванчик
27 Oct 08, 19:52
ха эл бан у горц чунем нстем уриши харсаникэ наем, хом чтес чем?)))
я когда то пару минут посмотрела вообще не понравилась свадьба
нет той радости когда все гуляют ташииииии тушиииии
помпезная садьба
даже букет которая держит невета веит несколько килограм)))))
для чего? понты дороже денег
я люблю всё душевное, настоящее и простецкое;)
Одуванчик
28 Oct 08, 20:20
не кричи на меня-))
"taxandner " - что означает это слово? :puchik:
Брат ,вот я не вижу в этом ничего сверхестесвенного ,все мы люди и олигархы тоже,и экс президенты,все имеют право хотья бы на мероприятии своих детей веселиться,как сказал Роберт Седракович тжжжал ))я с ним согласен )))
и правильно сказано забудем кто есть кто )))
ну если ты поставил статью значит как то с ними согласен ))а я просто не вижу в нем ничего особенного ))или ты таханднер имел введу репортера "оратерт" ?:))))))
Քոչարյանների հարսանիքին բոլորը սրտանց տժժացել են
12:03 • 10.06.09
Հունիսի 6-ին «Օջախ» ռեստորանում տեղի է ունեցել Ռոբերտ Քոչարյանի որդու ամուսնական ծեսը, որի մանրամասներն է ներկայացրել օրաթերթը: Մեջբերենք հատվածներ հրապարակումից:
Քոչարյանների հարսանիքին բոլորը սրտանց տժժացել են
Ազգային Ժողովի նախագահ Հովիկ Աբրահամյանը միակ բարձրաստիճան պաշտոնյան կամ օլիգարխն է եղել, որն ընդամենը մեկուկես-երկու ժամ է ներկա գտնվել Լևոնի և Սիրուշոյի հարսանիքին ու արագ լքել սրահը։ Նրա քայլը ծեսից հետո տեղի ունեցող պալատական քչփչոցների ժամանակ այսպես է որակվել. «Մկան նման ծածուկ եկավ ու գնաց»։ Նախկին նախագահ Ռոբերտ Քոչարյանի որդու ամուսնական ծեսը, հիշեցնենք, տեղի է ունեցել հունիսի 6-ին, «Օջախ» ռեստորանում, որը պատկանում է ԲՀԿ նախագահ Գագիկ Ծառուկյանին։ Ականատեսները պատմում են, որ երեկոյան խնջույքին ամենաուրախն ու ակտիվը հենց Ծառուկյանն է եղել։ Նա մտել է իր օբյեկտ ու բոլորի հետ բարևել պաչ-պռոշտիով, ընդ որում՝ միակ մասնակիցն է եղել, որ կոստյումի փոխարեն սպորտային հագուստ է նախընտրել։ Իսկ երգուպարի ժամանակ գրկել է նորընտիր քաղաքապետ Գագիկ Բեգլարյանին, օդ բարձրացրել, շնորհավորել «ախպորը» ընտրություններում տարած անվիճելի հաղթանակի համար։ Երբ ռեստորանում ազդարարվել է հանդիսության մեկնարկը, Ռոբերտ Քոչարյանը վերցրել է խոսափողը և հայտարարել. «Ով ով է՝ մի կողմ ենք դնում. այսօր բոլորս տժժում ենք» («տժժում ենք»-ը պաշտոնաթող նախագահի ուղերձի բառացի մեջբերումն է)...
:shuffle:
Спикер парламента Овик Абраамян был единственным высокопоставленным чиновником, который покинул праздник после 1,5-2 часов присутствия на свадьбе Левона и Сирушо. Этот шаг Абраамяна гости охарактеризовали следующими словами: «Он как мышь пришел неслышно, так и ушел».
Напомним, что свадьба сына бывшего президента Роберта Кочаряна состоялась 6-го июня в ресторане «Оджах», который принадлежит главе партии «Процветающая Армения» Гагику Царукяну.
Свидетели рассказывают, что самым веселым и активным среди гостей был сам Царукян. Он вошел в свой объект, поздоровался со всеми, расцеловал гостей. Отметим, что Царукян был единственным из гостей, кто вместо классического костюма надел спортивный.
А во время танца он поднял на руки новоназначенного мэра Гагика Бегларяна и поздравил «братка» с неоспоримой победой на выборах».
Когда было объявлено о начале праздника, Роберт Кочарян взял в руки микрофон и заявил: «Отставим в сторону, кто кем является. Сегодня мы все должны оттянуться»...
Էհ Արմեն... :? էլ բան ու գորց չունեի հա՞…
:brows:
ЕреВаНсКаЯ
16 Jun 09, 12:09
я че то недопоняла...чья свадьба на видео ? :hm: